0784 203 062 office@bewater.ro
Selectează o Pagină

Apa este un component esential in vietile noastre. Corpul uman este compus din 70% apa.

Ce inseamna asta? Daca fara mancare putem supravietui chiar si o luna de zile, in cazul apei nu putem spera la mai mult de o saptamana. Bineinteles, reclamele spun ca pentru o viata sanatoasa trebuie sa consumi minimum 2 litri de apa pe zi… dar nu orice apa consumata are un impact pozitiv asupra corpului tau.

Drept urmare, trebuie sa te asiguri ca apa pe care o consumi este curata si pura. 

Pe scurt, daca apa nu este tratata, filtrata sau purificata, te poti imbolnavi. In prezent avem acces la tehnologii avansate pentru tratarea apei. Iar alegerea unui filtru de apa sau a unui sistem complet de filtrare ar trebui sa intre pe lista ta de prioritati. 

Vrei sa stii de ce apa filtrata este mai buna decat cea de la robinet sau cea imbuteliata?

Citeste in continuare acest articol si descopera 6 beneficii reale ale consumului de apa filtrata pentru sanatatea ta.

Apa filtrata este mai economica

Cumpararea repetata a apei imbuteliate va avea un impact negativ asupra bugetului tau, dar si asupra mediului. Gandeste-te doar la cat de multe deseuri din plastic se acumuleaza zi de zi, peste tot in lume. 

Un alt adevar dur este faptul ca apa imbuteliata nu este neaparat apa filtrata sau purificata. Intr-adevar, trece prin anumite etape de filtrare, dar contactul cu elemente toxice (plastic) ii afecteaza calitatea.

Pe de alta parte, utilizarea unui filtru de apa in locuinta iti asigura mai mult confort, ai apa la discretie, trebuie doar sa deschizi robinetul. Iar materialele ce formeaza filtrul sunt testate si concepute special pentru a elimina orice miros sau contaminanti din apa.

Apa filtrata are un impact pozitiv asupra mediului

Asa cum am precizat, apa imbuteliata este o sursa activa de poluare la nivel global. Studiile au demonstrat faptul ca sunt necesari peste 300 de ani pentru ca plasticul sa se degradeze. 

Mai mult decat atat, pentru producerea efectiva a plasticului sunt necesare cantitati importante de apa. 

Deci, in cuvinte simple, filtrand apa pe care o consumi acasa sau la birou, produci o schimbare importanta in protejarea mediului.

Adio contaminanti si metale grele

Filtrele pentru apa ajuta la eliminarea impuritatilor si a contaminantilor periculosi pentru clorul. Dar si a metalelor grele precum mercurul, cupru, plumb sau arsenic. 

Totodata, filtrele de apa sunt concepute de asa maniera incat sa nu risipeasca elemente importante pentru sanatate pe care le putem regasi in apa. Iar aici ne referim la magneziu, calciu sau zinc. 

Drept urmare, utilizarea unui filtru de apa elimina toxinele si te ajuta sa consumi minerale sanatoase.

Vestile bune nu se termina aici. Filtrele de apa te ajuta sa scapi si de depunerile de calcar.

Apa filtrata pur si simplu are un gust mai bun

Apa de la robinet tinde sa aiba un gust si un miros pronuntat de clor. Acest lucru se intampla deoarece clorul este o componenta des intalnita in dezinfectarea apei pentru consumul public.

Ei bine, apa filtrata elimina toate aceste motive de disconfort oferindu-ti o apa incolora, inodora si cu un gust placut si racoritor. 

Apa filtrata iti imbunatateste sanatatea

Dintre acestea mentionam o piele hidratata, facilitarea absorbtiei nutrientilor in organism, detoxificarea organismului, imbunatatirea digestiei si facilitarea pierderii in greutate.

Mai mult decat atat, consumul de apa curata sprijina intarirea sistemului imunitar si imbunatateste puterea de concentrare.

Sistemele de filtrare a apei nu necesita o intretinere speciala

Sistemele de filtrare a apei sunt convenabile si usor de folosit. In functie de nevoile tale specifice, poti opta pentru cani, filtre sau dozatoare sau chiar de o statie de osmoza inversa pentru purificarea apei.

Recomandarea noastra este sa analizezi cu atentie modul de functionare a acestor sisteme si sa alegi solutia potrivita pentru casa ta.

In cadrul magazinului BeWater, iti punem la dispozitie o gama variata de solutii pentru filtrarea apei, care vor raspunde cu succes tuturor exigentelor.

Retine!

Consumul de apa curata nu este nu moft, ci o necesitate.

Iar acum, cu un simplu filtru de apa te poti asigura ca atat tu cat si cei dragi tie va puteti bucura de o viata sanatoasa si mai multa energie, zi de zi.