0784 203 062 office@bewater.ro
Selectează o Pagină

 Distilarea este metoda cea mai eficientă și naturală de a produce apă pură, curată și sănătoasă. Apa distilata este o apa pura. Îndepărtează eficient toxinele, produsele chimice, mineralele nedorite, elementele radioactive dar și agenții patogeni din apă. Deci, veți obține o apă pură, lipsită de microorganisme sau substanțe care vă pot afecta sănătatea.

Beneficii potenţiale:
  • Agenţii patogeni nu supravieţuiesc procesului de distilare, consumul de apă distilată reduce riscul bolilor.
  • Deoarece apa distilata este o apa pura, unii oameni cred că poate curăţa organismul.
  • În apa distilată, nu este prezentă nicio substanţă chimică nocivă.
Apa distilata este o apa pura din punct de vedere chimic, fiindcă nu conține minerale sau microorganisme. Ea are calitatea de a se încărca ușor cu deșeurile pe care le întâlnește în drumul ei.

Se comportă ca un burete și atrage, prin procedeul numit osmoză, o parte din substanțele nocive. Prin consumarea apei distilată, corpul se debarasează mai ușor de încărcătura toxică,

Mai jos, va prezentam Distilatorul MegaHome, un aparat de distilarea apei, acasa, fara a avea nevoie de cunostinte avansate pentru al monta si utiliza. Este un aparat ușor de manipulat și mutat. Apa pe care o veți obține este potabilă dar poate fi utilizată și pentru multiple alte întrebuințări. Spre a fi introdusă în fierul de călcat sau alte aparate casnice, de băut pentru animalele casnice. Sau pentru a uda florile, pentru a curăța lentile de contact sau alte suprafețe sensibile, pentru autoclave, în cabinete medicale, stomatologice, cosmetice etc

Datorită filtrului suplimentar pe bază de cărbune activ, apa rezultată în urma distilării va respecta cele 3 principii de bază ale unei ape pure – să fie insipidă, incoloră și inodoră.
Perfectă pentru a fi utilizată pentru ceaiuri, supe, sucuri etc., păstrând gustul natural al acestora, fără a îl altera sau modifica.
Acesta purifica apa prin fierbere si recondensare. Are capacitatea de a produce 4 litri de apa pura intr-un interval de 5-6 ore; elimina pana la 99,99% din poluantii din apa.

Este un aparat portabil care nu necesita conectare la reteaua de apa potabila. Este foarte usor de folosit, si are un mod de inchidere automat.

Materialul din care este fabricat este otel inox , si alte materiale fara continut de BPA. Spirala este din inox acoperit cu sistem de racire din aluiniu. Cana transparenta este din sticla.

Apa produsa de distilatorul de apa Megahome este o apa perfecta pentru baut. Apa distilata este o apa pura din punct de vedere microbiologic si chimic, prin aceasta metoda de
filtrare sunt retinute 99,99 % din substantele contaminante si bacterii/virusi, etc.

Există mitul potrivit căruia apa distilată crește riscul de demineralizare, însă mai mult de 95% din mineralele necesare organismului provin din alimente și mai puțin de 5% din apă.

Astfel, apa distilată nu favorizează eliminarea mineralelor din corp și nu există nicio dovadă că un consum îndelungat ar pune probleme sănătății.