0784 203 062 office@bewater.ro
Selectează o Pagină

Din dorinta de a veni in sprijinul clientilor, Bewater a inceput o colaborare cu TBI. Astfel, de acum, exista posibilitatea de a achizitiona produse Bewater prin rate TBI

Procesul de aprobare a creditului este extrem de simplu, se desfasoara exclusiv online si dureaza doar cateva minute. Cu alte cuvinte, clientii vor putea intra in posesia produselor intr-o zi sau doua.

Gata cu asteptarea pe termen nederminat, a cheltuielilor neprevazute si a dezamagirilor atunci cand nu reusesti sa cumperi produsele necesare. 

Cu ajutorul serviciilor de finantare TBI, totul este usor de planificat si accesat. Iar compania Bewater este mai mult decat pregatita sa ofere produse de top clientilor sai.

Nu mai ai motive sa amani achizitia produselor de care ai nevoie

Iti doresti un sistem de filtrare al apei performant pentru casa sau birou? Sau poate ai nevoie de produse mai scumpe, precum un purificator de aer. 

De multe ori ajungem sa amanam o achizitie din diferite motive. Cel mai adesea facem asta din motivul ca nu dispunem momentan de resurse financiare

Acum nu mai trebuie sa astepti momentul potrivit pentru achizitia produselor de care ai nevoie. Nici nu mai trebuie sa faci economii indelungate pentru a te bucura de confortul si siguranta pe care ti-o doresti. 

Produsele Bewater sunt finantate de catre TBI, ceea ce inseamna ca vei putea sa ti le permiti oricand, repede si simplu.

Solutie de finantare 100% online

Cand auzim de plata produselor in rate, majoritatea din noi se gandesc la drumuri la banca, o sumedenie de documente de strans si timp pierdut in asteptarea aprobarii dosarului. 

TBI a dorit sa faca procesul de finantare mai avantajos atat pentru client cat si pentru comerciant, asa ca l-a transpus in intregime in mediul online. Deci da, nu trebuie sa mergi la banca.

Mai exact, totul se intampla online, fara a fi nevoie sa parasesti casa sau biroul. Nu ai nevoie de nici un document, doar de buletin si de 10 minute disponibile. Atat dureaza sa obtii finantare de la TBI pentru produsele pe care doresti sa le achizitionezi. 

Cum decurge procesul? Prima data te hotarasti ce produse doresti sa cumperi de la Bewater. Le adaugi in cos, iar dupa ce dai click pe butonul “Finalizare comanda”, alegi ca modalitate de plata optiunea “TBIPay 100% Credit Online“.

In cel mai scurt timp, un reprezentant al magazinului te va contacta. Va avea nevoie de cateva date de la tine, pentru a completa un formular de creditare.

Pasul urmator va fi primirea pe email a unui link ce va duce la finalizarea procesului de creditare. Accezi link, completezi datele solicitate si pregatesti buletinul. 

Vei fi contactat de un reprezentant TBI pentru un apel video, ultimul pas inainte de aprobarea dosarului de credit. Tot procesul dureaza aproximativ 10 minute, este disponibil la orice ora din zi a saptamanii si este foarte simplu de parcurs.

Bucura-te de transparenta si flexibilitate in cumparaturile online

De acum, va fi mult mai usor sa ai produsele preferate de la Bewater in casa ta. Vei putea beneficia de o apa purificata, aer curat, produse pentru sanatate si ingrjiire personala, chiar si panouri solare, intr-un mod mult mai convenabil. 

Metoda de obtinere a finantarii este una transparenta si convenabila. Poti chiar sa iti calculezi valoarea ratei lunare, cu ajutorul unui calculator pus la dispozitie de TBI. 

Astfel, te vei putea decide asupra valorii optime in cazul tau. De asemenea, tu decizi numarul de luni pe care sa se intinda rata, in functie de cum iti este mai comod.

Dupa apelul video cu reprezentantul TBI, daca nu exista probleme, dosarul de finantare se aproba. Bewater va fi anuntat, pentru a putea pregati produsele comandate. 

Achizitia de produse prin rate TBI este un avantaj pentru toata lumea. Tu iti vei primi produsele in cel mai scurt timp, avand posibilitatea de a achita contravaloarea lor gradual, luna de luna. Iar magazinul poate onora comanda rapid, in aceeasi zi.

Acum ca poti achizitiona produse Bewater prin rate TBI, care sunt primele optiuni pe lista ta de cumparaturi? Beneficiile pentru sanatate a gamei de produse Bewater, precum si economia de bani pe care o vei face pe termen lung, au devenit mult mai accesibile.