0784 203 062 office@bewater.ro
Selectează o Pagină

Consumul de apa este vital pentru o viata sanatoasa si echilibrata. 

Pentru a avea insa un organism sanatos este foarte important ca apa pe care o consumam sa fie una fara impuritati si fara bacteriile si virusii care ne pot pune sanatatea in pericol. 

Cum putem fi siguri ca apa pe care o consumam este una 100% curata si potrivita organismului nostru?

Una dintre cele mai simple metode prin care putem sa ne asiguram ca apa pe care o consumam este fara impuritati este sa instalam un filtru de apa atat in locuinta noastra, cat si la locul de munca. 

In functie de cat de contaminata sau dura este apa care ajunge in casele noastre, putem sa alegem intre diferite filtre. In articolul de azi, vorbim despre o statie de filtrare cu osmoza inversa, pe care poti sa o achizitionezi din magazinul online Bewater. 

 

Satie de filtrare cu osmoza inversa pompa 600GPD

Statia de filtrare cu osmoza inversa pompa 600GPD are la baza principiul separarii prin osmoza inversa. Foloseste o membrana semipermeabila pentru a reduce concentratiile de ioni si molecule in apa. Avand la baza acest principiu, aparatul poate genera apa de baut de cea mai inalta calitate, reducand concentratiile substantelor dizolvate in apa cu pana la 96%. 

Statia genereaza un debit de apa purificata care permite utilizarea sa fara vas de stocare. 

Printre cele mai importante caracteristici si avantaje ale statiei de filtrare cu osmoza inversa pompa 600GPD se numara:

 • producerea apei in momentul consumului la debit de apa ridicat (1.58L/min);
 • instalare si conectare rapida;
 • dotarea cu un capac transparent care permite vizualizarea modului de functionare;
 • realizarea lui cu cartuse de unica folosinta si instructiuni simple pentru inlocuire;
 • un sistem vizual de informare a duratei de utilizare a filtrelor;
 • conexiuni complexe integrate intr-un colector, care ajuta la reducea riscul pierderilor de apa;
 • tehnologia eficienta de economisire a apei, care permite o economie considerabila la factura de apa;
 • oprirea automata a sistemului in caz de neetanseitate;

Statia de filtrare cu osmoza inversa pompa 600GPD este recomandata atat pentru filtrarea apei de la sistemul public de alimentare cat si a apei din put. Aceasta se monteaza la punctul de consum si are 4 trepte de filtrare. 

 1. Treapta 1 – Contine un cartus pentru sedimente – 5 microni. Acest cartus filtreaza particule de pana la 5 micron.
 2. Treapta 2 – Contine un cartus de carbune activ bloc – CTO. Acest cartus reduce concentratia de clor rezidual, imbunatateste gustul si mirosul apei.
 3. Treapta 3 – Contine o membrana cu osmoza inversa – 600 GPD. Aceasta membrana realizeaza reducerea concentratiilor cu aproximativ 90% a substantelor dizolvate in apa.
 4. Treapta 4 – Contine un cartus de carbune activ bloc – CTO. Acest cartus imbunatateste gustul si mirosul apei. 

Statia de filtrare cu osmoza inversa pompa 600GPD este proiectata pentru a fi montata in incinte protejate de inghet si temperaturi excesive. De asemenea este recomandata utilizarea numai pentru circuitele de alimentare cu apa rece.

Periodic este recomandata curatarea si dezinfectarea intregului sistem de osmoza inversa. De asemenea este recomandata si dezinfectarea sursei de apa, a instalatiei.

Asadar, daca doresti ca apa care ajunge in locuinta ta sa fie una curata, fara impuritati si sanatoasa, iti recomand instalarea unui filtru de apa cu osmoza inversa. Aceasta statie te va ajuta sa consumi o apa fara clor rezidual, ioni sau alte molecule. Nu trebuie sa iti faci griji nici in ceea ce priveste debitul apei, statia putand sa produca apa filtrata la un debit ridicat, de pana la 1.58L/min. 

Alege sa consumi cantitatea de apa curata si sanatoasa necesara organismului tau.