0784 203 062 office@bewater.ro
Selectează o Pagină

Multe companii au un sistem bine pus la punct pentru a oferi anumite beneficii salariatilor la locul de munca. Spre exemplu, unele dintre acestea asigura fructe, ceai si cafea la discretie.

Cu toate acestea, sa asiguri apa curata si proaspata nu ar trebui sa fie un beneficiu, ci un gest firesc. Tine cont de faptul ca o hidratare corespunzatoare stimuleaza productivitatea si o stare de bine generala pentru corp si minte.

Cum ai putea sa asiguri o apa de calitate in compania ta controland in acelasi timp costurile? Cu ajutorul unui dozator de apa de calitate.

In articolul de astazi discutam despre cum te ajuta un astfel de sistem in companie si la ce sa fii atent inainte de a achizitiona acest tip de aparat.

Pentru inceput. Ce tipuri de dozatoare de apa exista pe piata?

In principal, exista doua tipuri de dozatoare de apa: cu rezervor (bidon) si fara rezervor.

Bun, si care ar fi diferenta intre acestea?

Dozatoarele de apa cu rezervor functioneaza in baza unui bidon de apa care se fixeaza pe aparat. Atunci cand apa este consumata, bidonul trebuie inlocuit cu un altul. 

Acest lucru poate fi destul de neplacut sau chiar dificil pentru unele persoane, deoarece acele bidoane de apa nu sunt tocmai usoare. In plus, apa imbuteliata nu este 100% proaspata.

Pe de alta parte, dozatoarele de apa fara rezervor iti ofera apa la discretie, deoarece acestea sunt conectate direct la sistemul de aprovizionare cu apa. 

Chiar daca ambele variante au avantajele lor, ne vom concentra pe dozatoarele fara rezervor, deoarece acestea dispun de filtre speciale care purifica apa, o fac mult mult mai gustoasa si ii asigura prospetimea.

Iar acum sa trecem la lucrurile pentru care ai ales sa citesti acest articol: la ce sa fii atent cand iti alegi un sistem de filtrare si purificare a apei.

#1 – Care sunt nevoile tale de filtrare a apei? Gandeste-te la capacitatea dozatorului

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand alegi un dozator pentru compania ta este capacitatea acestuia. 

Cum o stabilesti? In primul rand, in functie de cat de mare este echipa ta.

Daca conduci o companie mare cu siguranta vei avea nevoie de un sistem care sa asigure un grad mai mare de purificare a apei, dar si o capacitate mai mare de filtrare a acesteia. Sistemele de filtrare de la Hyundai, de exemplu, asigura o filtrare a apei in 4 pasi (filtre) care rezulta intr-o apa curata si proaspata printr-un simplu gest.

#2 – Cappuccino, cafea sau ceai? Temperatura apei

Iti doresti apa curata si fierbinte pentru o cafea aromata sau un ceai relaxant? Le poti avea cu ajutorul unui dozator cu functie de incalzire instantanee a apei. 

Atunci cand analizezi specificatiile produsului pe care vrei sa il achizitionezi, vezi daca functia de incalzire a apei iti ofera posibilitatea de a regla temperatura, in cazul in care ai nevoie de acest tip de flexibilitate si control.

#3 – Curatare si intretinere

Atunci cand esti in cautarea unui sistem de filtrare a apei, nu uita sa verifici si optiunile privind modul de curatare si intretinere a sistemului. Un sistem de drenare a apei ajuta la evitarea scurgerilor de apa si la producerea unor accidente nedorite. 

De asemenea, nu uita ca aceste sisteme au nevoie de curatare periodica. Pentru aceasta, este recomandabil sa citesti cu atentie fisa tehnica care insoteste aparatul si sa urmezi instructiunile.

Daca nu vrei sa faci niciun compromis si sa risti deteriorarea aparatului, este de preferat sa apelezi la profesionisti pentru curatarea si intretinerea sa.

#4 – Nivelul de zgomot

Desi majoritatea dozatoarelor de apa au un nivel de zgomot redus in momentul functionarii, trebuie sa stii ca exista si exceptii.

Drept urmare, atunci cand alegi un astfel de aparat, nu uita sa te uiti la specificatii care este nivelul de zgomot pe care il produce si sa alegi unul cat mai silentios. Un aparat prea zgomotos poate crea disconfort la locul de munca in randul colegilor.

In concluzie

Acum ca am evidentiat cateva aspecte esentiale de care ar trebui sa tii cont atunci cand alegi un sistem de filtrare a apei, acest proces ar trebui sa iti para mai putin dificil.

Alege un dozator de apa de calitate superioara si bucura-te de rezultate premium cu o investitie accesibila.