0784 203 062 office@bewater.ro
Selectează o Pagină

Desi beneficiile filtrelor sunt bine cunoscute, sunt in continuare multe persoane reticente la achizitionarea unuia pentru propria casa. Iar aceste persoane continua sa se chinuie cu caratul si depozitatul bidoanelor de apa de la supermarket. Alegand un filtru apa robinet potrivit nevoilor tale, scapi de majoritatea grijilor reprezentate de achizitionarea, depozitarea si consumul de apa. 

In acest fel economisesti timp si spatiu reducand drumurile la supermarket si numarul sticlelor de plastic din casa ta. Si atat tu cat si familia ta veti consuma o apa de calitate, sanatoasa si fara bacterii. Odata instalat un astfel de filtru pentru robinet, nu va mai trebui sa iti faci griji ca cel mic nu este atent si nu consuma apa imbuteliata. Din acest moment apa de la robinet va fi perfecta si pentru el, fara ai crea probleme de sanatate.  

Pentru a te ajuta sa iei decizia corecta, in articolul de azi am ales sa iti prezentam doua filtre de apa pentru robinet pe care le gasesti in magazinul nostru online. Aceste filtre sunt foarte apreciate de clienti nostri, primind doar feedback-uri pozitive in ceea ce le priveste. 

Filtru Apa Cleansui CB013E

Cu ajutorul acestui filtru te asiguri ca atat tu cat si cei dragi tie consumati o apa de calitate in orice moment, fara ca tu sa te gandesti la acest aspect. In acest fel nu mai trebuie sa iti faci griji cand pleci de acasa si uiti intamplator de aspectul apa. Cei mici vor fi liberi sa mearga direct la robinet, de unde vor putea sa consume o apa filtrata, potrivita pentru ei. 

Competenta de baza a filtrului de apa Cleansui CB013E consta in membrana din fibra tubulara ultrafina din polietilena. Peretii acesteia au posibilitatea de a elimina particulele de 0,1 micrometri din apa de la robinet si bacterii, alge, ciuperci, micro-organisme, chisturi, cryptosporidium sau particule de metal, cum ar fi rugina. 

Apa filtrata cu ajutorul acestui sistem trece prin trei medii distincte de filtrare:

  • un material netesut – care are ca rol principal filtrarea sedimentelor din apa;
  • un strat de carbon activ compact – care are rolul de a elimina clorul, mucegaiul, dar si mirosurile neplacute din apa. In cazul in care apa este infestata cu pesticide, erbicide, compusi organici volatili si trihalometani, tot aici sunt si acestia eliminati. 
  • membrane din fibre tubulare – acestea elimina microorganismele, bacteriile, fungi, rugina si particulele metalice. 

Filtrul de apa Cleansui are o capacitate mare de filtrare, putand sa filtreze pana la 900L de apa. Montajul acestuia se realizeaza foarte usor, fara sa ai nevoie de un instalator. 

Sistem de filtrare apa – Brita

Filtrul de apa Brita functioneaza ca o sita. Aceasta retine substante si molecule care sunt mai mari decat membrana filtrului, respectiv cele care depasesc dimensiunea de 0.1µm. Astfel reduce micro-particule cum ar fi micro-plasticul si bacteriile. Datorita tehnologiei active, apa isi pastreaza continutul de calciu si magneziu. Iar carbonul activ din componenta filtrului, elimina mirosurile si nivelul de clor, dar scade si nivelul metalelor grele cum ar fi plumbul.

Capacitatea sistemului de filtrare Brita OnTap este de 600 l, echivalentul a 3-4 luni de utillizare. Consumul mediu calculat este de aproximativ 6 l/zi. Dupa fiecare schimbare a filtrului, este necesar sa resetati display-ul, apasand pe butonul situat pe partea stanga a aparatului.

Sistemul de filtrare apa Brita vine insotit de 5 tipuri de adaptoare, care se potrivesc la modelele de robinete cu urmatoarele caracteristicile:

  • Robinet cu aerator detasabil – filament exterior cu diametrul 22mm – ca alternativa la adaptorul 2;
  • Robinet cu aerator detasabil – filament exterior cu diametrul 22mm – ca alternativa la adaptorul 1;
  • Robinet cu aerator detasabil – filament exterior cu diametrul 23mm;
  • Robinet cu aerator detasabil – filament exterior cu diametrul 24mm;
  • Adaptor universal cu diametrul intre 13-25mm.

Cu ajutorul acestui sistem te vei putea bucura de gustul autentic al apei care, odata filtrata, va fi mult mai limpede, iar impuritatile vor fi complet reduse.

Aceste doua sisteme sunt recomandarile noastre in ceea ce priveste achizitionarea unui filtru apa robinet potrivit nevoilor tale. Alege cu incredere unul dintre aceste doua. Mai multe detalii despre acestea si despre cum functioneaza gasesti in magazinul nostru online, la descrierile produselor. Tot acolo gasesti si informatii despre experienta clientilor nostri cu aceste filtre.